Monday, September 20, 2021

„Stau ascunsi ca niste sobolani sa dea amenzi”- Dupa PASTE Radarele Politiei interzise prin lege

Must Read

Deputatul PSD Cătălin Marian Rădulescu intenționează să inițieze un proiect legislativ pentru desființarea radarelor formate din echipaje de poliție, susținând că românii „s-au saturat de acești pândari, care în loc să aibă rol de prevenție, stau ascunși ca niște șobolani să dea amenzi”.

„Voi iniția imediat după Paște, o inițiativă legislativă de desființare a radarelor formate din echipaje de Poliție. M-am săturat și cred că toți românii s-au saturat de acești pândari, care în loc să aibă rol de prevenție ca în orice stat civilizat și european, stau ascunși ca niște șobolani, ca să dea amenzi și să penalizeze românii, având salarii din banii noștrii ai românilor. Iar în fiecare săptămană auzim știri cum sunt reținuți , anchetați pentru mită, șpăgi și abuzuri”, a scris deputatul PSD Cătălin Rădulescu pe Facebook, conform Mediafax.

Parlamentarul social-democrat susține că în afară de a se purta „abuziv” cu fiecare conducător auto, „dur”, „neelegant”, nesociabil și a avea singura menire de a da amenzi și a lua puncte, polițiștii de la radarele rutiere nu mai au nici un rol.

„Vom face așa cum e în alte țări europene – radare fixe după ce conducătorii auto sunt preveniți prin tabele electronice care anunță existența radarului. Voi avea nevoie de susținerea tuturor conducătorilor auto. Așa că le doresc Paște fericit milițienilor pândari, că vor avea un ultim paște ca pândari de radar. E timpul să mai eliminăm un abuz. Niște șpăgari și unii care trăiesc pe banii noștri, ai românilor”, a mai adăugat Cătălin Marian Rădulescu.

- Advertisement -

radarele-politiei-catalin-radulescu

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

CEC Bank lansează pachetele de cont curent 100% digitale pentru persoanele juridice IMM și PFA-uri

CEC Bank continuă să se modernizeze și digitalizeze și lansează pachetele de cont curent ce pot fi accesate 100%...
- Advertisement -

More Articles Like This