Friday, March 29, 2024

Traian Basescu, in direct la RTV: ‘Promovati doar mizerii. Va permiteti cam multe’

Must Read

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat, duminica seara, in timpul unui interviu în direct in platourile Romania Tv, acuzatii la adresa postului de televiziune, acesta reprosand televiziunii că scrie pe burtiere despre ‘Mafia băsistă’ si a spus ca s-ar putea sa-l “fugareasca pe scari” pe Redactorul-sef. Băsescu a spus că postul risca o reclamatie la CNA și a întrebat realizatoarea emisiunii de ce nu Romania TV nu se refera si la “Mafia Ghițistă”.

Discuția a pornit după ce Băsescu a fost întrebat dacă este vizată și soția lui, Maria Băsescu, de eventuale dosare civile sau penale, așa cum se speculează despre soția lui Victor Ponta și soția lui Carmen Iohannis.

“N-am auzit, dar daca apare un denuntator vesel, s-ar putea maine-poimaine sa aflam si de Maria, unde-I problema?”, a spus Băsescu, după care și-a îndreptat discursul către România TV.

“Am ajuns la o degradare inalta in dezbaterea publica, dumneavoastra sunteti un vector important de promovare a acestor mizerii, asa va tineti telespectorii lipiti de televizoare, cu benzi puse si o sa va reclam la CNA, vorbiti de Codrut Marta si pomeniti de ‘Mafia basista’. Va permiteti cam multe. Este un domn pe aici Kelemen il chema (Redactorul-sef al Romania TV, Eugen Chelemen, n.red), si o sa-l gasesc odata, s-ar putea sa-l fugaresc pe scari”, a spus Băsescu, în timpul emisiunii.

- Advertisement -

“E incorecta (sintagma ‘Mafia basista’). De ce nu puneti mafia ghitista?”, i-a mai spus fostul președinte realizatoarei.

Aceasta i-a răspuns că deputatul Sebastian Ghiță nu este patronul România TV, moment în care Traian Băsescu a izbucnit în râs.

“E, doamna, m-ati dat gata. Opriti emisia ca vreau sa va spun ceva”, a spus el.

“Daca mai spuneti ‘Mafia basista’, plec din emisiune”, a mai spus Basescu ulterior.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x