Bermas Suceava (BRM) si-a redus cu o treime pierderile la T1

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Pe fondul unei majorări de aproape 20% a veniturilor, producătorul de bere Bermas a reușit să-și diminueze cu peste o treime pierderile trimestriale, la aproape 792.000 de lei.

Probabil că abia așteaptă vara, tradițional uin sezon bun pentru producătorii de bere. Bermas Suceava (BRM) și-a ameliorat rezultatele financiare pe primul trimestru comparativ cu perioada similară a anului trecut, dar a rămas pe pierdere.

Conform raportării publicate astăzi pe portalul propriu, Bermas și-a sporit veniturile operaționale cu 19,65%, la 3,41 milioane lei, de la 2,85 milioane lei în primele 3 luni din 2015. Cheltuielile au rămas însă destul de mari pentru a provoca pierderi din exploatare marginal peste 645.000 lei, semnificativ reduse față de cele de 1,06 milioane lei din primul trimestru al anului trecut.

Rezultatul global indică o pierdere de aproape 792.000 de lei, cu 34,55% mai mică decât cea de 1,21 milioane lei aferentă perioadei similare din exercițiul financiar precedent.

Bermas este listată la Bursa de Valori București unde, la ultimul preț de piață de 1,04 lei/acțiune, are o capitalizare de piață de 22,41 milioane lei (4,98 milioane euro).Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.