Thursday, March 28, 2024

Bermas Suceava (BRM) si-a redus cu o treime pierderile la T1

Must Read

Pe fondul unei majorări de aproape 20% a veniturilor, producătorul de bere Bermas a reușit să-și diminueze cu peste o treime pierderile trimestriale, la aproape 792.000 de lei.

Probabil că abia așteaptă vara, tradițional uin sezon bun pentru producătorii de bere. Bermas Suceava (BRM) și-a ameliorat rezultatele financiare pe primul trimestru comparativ cu perioada similară a anului trecut, dar a rămas pe pierdere.

Conform raportării publicate astăzi pe portalul propriu, Bermas și-a sporit veniturile operaționale cu 19,65%, la 3,41 milioane lei, de la 2,85 milioane lei în primele 3 luni din 2015. Cheltuielile au rămas însă destul de mari pentru a provoca pierderi din exploatare marginal peste 645.000 lei, semnificativ reduse față de cele de 1,06 milioane lei din primul trimestru al anului trecut.

Rezultatul global indică o pierdere de aproape 792.000 de lei, cu 34,55% mai mică decât cea de 1,21 milioane lei aferentă perioadei similare din exercițiul financiar precedent.

- Advertisement -

Bermas este listată la Bursa de Valori București unde, la ultimul preț de piață de 1,04 lei/acțiune, are o capitalizare de piață de 22,41 milioane lei (4,98 milioane euro).

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x