Wednesday, February 21, 2024

Imprumuta doar atat cat ai nevoie. Aplica acum!

Must Read

Chiar daca suntem aici oricand pentru tine, sfatul nostru este acela de a imprumuta strict cat ai nevoie. De aceea am si creat calculatorul online de unde iti poti alege singur atat suma de care ai nevoie, cat si perioada in care doresti sa rambursezi imprumutul.

O vorba din popor ne sfatuieste sa nu ne intindem mai mult decat ne este plapuma… Cateodata tindem sa ne afundam in cat mai multe chetuieli.

Indiferent de situatia financiara ni se pare ca nu avem suficienti bani pentru nevoile de zi cu zi. Pentru ca am trecut de multe ori prin aceste situatii, noi cei din echipa Telecredit, iti oferim cateva sfaturi de care sa tii cont inainte de a aplica:

Alege creditul care ti se potriveste!

logo_telecredit.ro_14534749494

- Advertisement -

100 –> 500 lei

logo_provident_1439817246

500 –> 10.000 lei

logo_banca_transilvania_1403793448

5.000 –> 89.000 lei

  1. Primul lucru pe care trebuie sa faci este sa iti monitorizezi atent cheltuielile lunare pe categorii de cheltuieli: mancare, intretinere, chirie, utilitati etc.;
  2. Inceputul lunii se anunta aglomerat pentru buget. In privinta facturilor, verifica-le bine inainte de a le plati: poti gasi greseli, multe în defavoarea ta!
  3. Incearca sa nu cumperi mai mult decat ai nevoie. Stii, de exemplu ca romanii arunca in medie aproximativ 30% din alimentele pe care le cumpara? Daca ai platit pe mancare 1000 de lei lunar, iti dai seama ca ceea ce arunci inseamna 300 de lei lunar, adica 3600 lei anual? E enorm… gandeste-te bine!
  4. Probabil ca ti se intampla foarte des sa mergi la cumparaturi cu cateva idei in minte si sa te intorci cu sacosele pline. incearca sa nu cumperi lucruri inutile, lucruri de care chiar nu ai nevoie!
  5. Incearca sa economisesti zilnic cea mai mica suma, chiar și un leu; o să vezi la sfarsitul lunii, cand totalizezi ca ai salvat o sumă frumusica, cu ea poti plati imprumutul la Telecredit!
  6. Imprumuta de la Telecredit exact atat cat ai nevoie urgenta si pentru perioada ramasa pana când primesti salariul sau pensia!
  7. Te gandesti sa apelezi la un imprumut? Asigura-te ca motivul pentru care doresti o suma de bani este justificat. Poate parea curios, dar mai multe persoane apeleaza la imprumuturi pentru nevoi care nu sunt atat de urgente precum: achizionarea imbacamintei la moda, pentru a oferi cadouri celor dragi, pentru a-i ajuta pe prietenii sau rudele lor, etc.

Sfat! Apeleaza la un credit rapid sau imprumut doar daca ai siguranta ca il poti achita! Sustinem creditarea responsabila!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

ChatGPT’s OpenAI reveals text-to-video tool

OpenAI, the creator of ChatGPT and image generator DALL-E, said it was testing a text-to-video model called Sora that...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x