Friday, April 19, 2024

Iubeste un barbat cu burta

Must Read

Iubeste un barbat cu burta, pentru ca in bratele lui vei avea sentimentul ca esti mica si fragila, chiar daca nu esti asa de fapt ( dar orice femeie isi doreste sa se simta asa cel putin la un moment dat), in realitate ai o suta de kile si cand alergi de la masina de spalat rufe din baie pana la cratita care fierbe in bucatarie pe aragaz, lustra vecinilor de la etajul inferior se clatina a cutremur.

Un barbat cu par perfect, cu abdomen lucrat si buze sensuale si le poarta ca pe un trofeu si in fiecare miscare se vede asta. Iubeste un barbat cu burta, pentru ca el crede ca nu arata misto si ii sta tare bine sa nu stie, desi de fapt el este misto.

Iubeste un barbat cu burta pentru ca se va schimba mai putin cand il vei transforma intr-un sot, cand berea, sedentarismul, mesele imbelsugate si confortul unei familii isi vor pune amprenta asupra corpului sau. Va fi pufos de felul lui, va plesni de bunastare, se va misca poate usor greoi, asemeni unui urs care iese din barlog si va fi asa dintotdeauna, te vei vedea din prima clipa imbatranind alturi de el si nu te vei intreba peste ceva timp: unde e barbatul de care m-am indragostit?

Fanteziile lui nu se vor axa pe scobiturile anorexicei vecine de palier ci pe aromele senzuale ale ciorbitei de burta de acasa. Iubeste un barbat cu burta si corvoada unora dintre sarcinile gospodaresti ti-ar putea fi sesizabil usurata. Ai putea, de exemplu, scapa de calcatul tricourilor, pe motiv ca se intind oricum pe rotunjimile corpului sau. Iar de la tricouri la alte articole de imbracaminte nu mai e decat un pas, odata ce precedentul a fost creat.

- Advertisement -

Iubeste un barbat cu burta pentru ca va fi aproape intotdeauna sufletul petrecerii, are mereu glumele la el, sarm si verva si, chiar daca va semana, pe ringul de dans, mai curand ursului Baloo decat masculului principal din Dirty Dancing, fii sigura ca va veti distra copios.

Iubeste un barbat cu burta si imagineaza-ti, ca si mine, zeci de motive, majoritatatea profund subiective, pentru care el merita sa fie iubit.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x