Monday, June 24, 2024

“Revansa manelistilor” din tramvaiu 41

Must Read

Petrecerile cu manele din tramvaiul 41 nu sunt o noutate. Dupa scenele violente surprinse in urma cu cateva zile o noua inregistrare scandaloasa s-a viralizat pe Facebook. O altă înregistrare din tramvaiul 41 a fost republicată vineri, la prânz, de către un utilizator, pe o reţea de socializare. Acesta a descris întâmplarea ca fiind „revanşa maneliştilor”.

Înregistrarea, preluată de pe Youtube, a fost iniţial postată la începutul lunii aprilie. Călătorul de la care a fost preluată filmarea este un bucureştean în vârstă de 17 ani, care a surprins o „petrecere” cu muzică live în tramvaiul 41.

Citeste si: Tigani SNOPITI IN BATAIE pentru ca ascultau MANELE intr-un autobuz – VIDEO

După bătaia surprinsă miercuri în acelaşi tramvai, cauzată de doi călători care ascultau muzică la difuzor, o altă întâmplare pare să fie acum în centrul atenţiei. De data aceasta, un grup mai mare de protagonişti a venit împreună cu un acordeonist şi a început o petrecere. „Este incredibil ce se petrece.

Uitaţi ce pot să facă în tramvaiul 41. Şi nimeni nu ia atitudine. Sparg seminţe, cântă, n-au nicio treabă”, spune autorul înregistrării. Un alt călător a venit cu o explicaţie: „Nici noi nu suntem uniţi. Dacă am fi uniţi…” „Eu singur nu pot să mă duc să mă lupt cu ei”, a replicat cel care a înregistrat toată întâmplarea.

- Advertisement -

Niciun călător nu se arată deranjat de ceea ce se petrece în jurul lui. Oamenii preferă să întoarcă capul în altă parte, decât să ia atitudine şi să el ceară petrecăreţilor să înceteze. Cu toate că grupul petrecăreţ deranjează vizibil ordinea şi liniştea publică, din explicaţiile călătorilor, s-ar părea că oamenilor le este teamă să ia atitudine pe cont propriu.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Elon Musk are inca un copil, in total are 12 copii: „Cea mai mare amenintare la adresa civilizatiei este scaderea natalitatii”

Elon Musk are inca un copil, mama fiind o directoare de la una dintre companiile sale, Shivon Zilis. Directorul...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x