Thursday, March 28, 2024

Topul brokerilor pe bursa in luna aprilie 2016

Must Read

Luna aprilie a fost marcată de tranzacţia specială facută pe acţiunile Romgaz de către Fondul Proprietatea, ceea ce a propulsat pe primele două locuri brokerii tranzactiei, divizia din România a unui broker ceh, şi BCR.

Pe locul trei s-a situat Swiss Capital, brokerul independent, deşinut de către doi antreprenori români, Bogdan Juravle si Sorin Apostol, investitori pe piaţa de capital de mai bine de 15 ani.

Wood, broker-ul tradiţional al Fondului Proprietatea, a intermediat în aprilie tranzacţii de 785 milioane lei, având o cotă de piaţă de 34,5%, în timp ce BCR a intermediat 385 milioane lei, cu o cota de piaţă de 16,9%, iar Swiss Capital a rulat 244 milioane lei, cu o cotă de piaţă de 10,77%.

Pe locul patru a ieşit Raiffeisen cu o valoare a tranzacţiilor intermediate de 234 milioane lei, iar pe cinci s-a situat Ieba Trust, cu 171 milioane lei.

- Advertisement -

In aprilie, valoarea tranzactională la Bursa de Valori Bucureşti a fost de 2,275 miliarde lei.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x