Tuesday, September 26, 2023

5 idei de tinute chic cu tenisi

Must Read

Tenișii sunt un tip de încălțăminte ce vor fi mereu la modă, așa că îndrăznește să îi porți în combinații casual, extravagante sau sport. Chiar dacă consideri că nu ești adepta acestui stil de încălțăminte sau că nu ți se potrivește, după ce vei analiza multitudinea de variante în care pot fi purtați tenișii, vei găsi cel puțin o ținută care să îți placă.

1. Teniși în combinație cu denim

Una dintre cele mai „cuminți” ținute cu teniși este cea în care îi asortăm cu denim (pantaloni, cămăși sau jachete). Putem opta pentru jeansi skinny, drepți, boyfriend, evazați, cămăși de diferite modele. Oricare din aceste elemente asortate cu o pereche de teniși clasici în alb negru te vor face să arăți ușor diferit de restul lumii. Dacă vrei să îi dai ținutei tale o notă veselă, asortează denimul cu teniși colorați.

2. Îmbrăcăminte rock/punk cu teniși

La polul opus, este o ținută cu un aer rock/punk. Dacă ai în dulap o cămașă în carouri, jeansi negri și o geacă din piele cu ținte și catarame, nu îți mai rămâne decât să încalți o pereche de teniși al negru sau orice altă culoare îți place. Dacă vrei să ieși în evidență, înlocuiește pantalonii lungi cu pantaloni scurți, pe sub care ți-ai pus ciorapi. Și dacă ciorapii sunt rupți intenționat pe alocuri, ai o ținută punk veritabilă.

- Advertisement -

3. Rochițele cu teniși

Pentru un stil feminin, poartă o rochie scurtă cu imprimeu floral și teniși. Culoarea încălțămintei încearcă să o asortezi cu unul din elementele de pe rochie. Peste rochie poți purta o geacă din piele, neagră, cu ținte. Dacă nu îți plac rochițele scurte, ai varianta unei rochii lungi, largă la care să îți pui o pereche de teniși.

4. Îmbrăcăminte sport cu teniși

Dacă ești adepta unui stil sport, tenișii se potrivesc de minune în combinație cu pantaloni de trening. Ai grijă să fie pantaloni de trening la modă și să îi porți doar când mergi la sala de sport sau la o plimbare în natură.

5. Tinute office cu teniși

Dacă jobul tău nu presupune o ținută office, sobră, îți poți permite să porți tenișii când mergi la serviciu. Ai nevoie de o pereche de pantaloni creion, un tricou sau o cămașă clasică, într-o singură culoare și un sacou. De asemena, pantalonii pot fi înlocuiți și de o fustă, fie fargă, fie pe corp.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Producătorul român de materiale de construcții Teraplast anunță că integrează soluții digitale în fluxul său de procese și își propune să își digitalizeze 80%...

Producătorul român de materiale de construcții TRP (TERAPLAST SA) anunță că integrează soluții digitale complexe în fluxul său de procese și își propune să...
- Advertisement -

More Articles Like This