Dragnea anunta ca ii va reclama la serviciu pe romanii care critica PSD, ca sa fie dati afara !

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

După ce Legea defăimării sociale nu a trecut de Parlament, Dragnea a găsit o altă metodă de răzbunare pe cei care critică PSD, demnă de originile sale: îi va reclama la serviciu.

„Eu sunt un om responsabil. Toate deciziile pe care le-am luat astă vară, de când am fost ales președinte interimar, dovedesc că astăzi au fost decizii bune, nu greșite. Au fost colegi care la un moment dat au avut o atitudine mai războinică, pe mine mă interesează în primul rând stabilitatea acestei țări. Am văzut, de exemplu, un lucrător la o bancă care își dădea cu părerea că dacă PSD câștigă alegerile, România intră în instabilitate. Îi spun că bate câmpii, asta este expresia, și o să sesizăm și conducerea acestei multinaționale.”, a anunțat președintele PSD, Liviu Dragnea.

Infractorul ăsta condamnat la închisoare nu mai suportă nici să-ți dai cu părerea despre partidul lui colcăind de penali votat de aproape 40% din români, uitând că diferența nu-l vrea nici pe el, nici pe neo-comuniștii lui.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

1 Comment

  1. emipulex Reply

    “votat de aproape 40% din români” 40% din cei ce voteaza,adica~60% din populatia cu drept de vot,adica aproximativ 3.744.000 de oameni din 15.600.000 de romani cu drept de vot,nici macar un sfert din ei…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.