Tuesday, October 19, 2021

Hotelurile si turismul reprezinta doar 0,19% din bursa de la Bucuresti, iar cotatiile sunt sub jumatate fata de activele detinute

Must Read

Cele patru companii care activează în sectorul hotelier şi al alimentaţiei publice reprezintă 0,19% din ponderea capitalizării bursiere a pieţei de capital de la Bucureşti.

Capitalizarea bursieră a celor patru societăţi este de 230 milioane lei. Valoarea indicatorului P/BV (price-to-book value) al întregului sector, repre­zentat de raportul dintre capitalizarea bursieră şi capita­lu­rile proprii, este de 0,42, ceea ce înseamnă că va­loarea capitalurilor proprii ale sectorului este de 547 milioane lei, de 2,3 ori mai mult decât valoare de piaţă a companiilor.

De asemenea, valoarea indicatorul PER (Price-Earnings-Ratio), care măsoară profitabilitatea secto­rului, este de 16,41, iar valoarea medie a dividendului întregului sector este de 2,94%.

4-capitalizare

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Colegiul Medicilor din România: Medicii care spun neadevăruri la TV vor fi suspendaţi!

Preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Daniel Coriu, a anunţat, în exclusivitate la Antena 3, că medicii care...
- Advertisement -

More Articles Like This