Monday, June 17, 2024

ILLUMINATI si PLANURILE MONDIALE! Cum manipuleaza masele prin toate formele de INFORMATII!

Must Read

Illuminati sunt considerati stapanii lumii pentru simplul mod in care manipuleaza masele prin toate formele de informatii. Sunteti sigur ca ceea ce vedeti la televizor, cititi sau invatati este cu adevarat realitatea pura?

Daca marile puteri economice si politice sunt niste pioni, manuiti din umbra de adevaratii stapani? Unii vom fi dezamagiti sa acceptam acest lucru, altii curiosi, iar altii stim acest lucru, il tinem pentru noi si urmarim ceea ce se intampla pe tabla de sah. Adevaratii stapani ai lumii, din anonimatul intunericului, conduc lumea. Ei fac legea, fabrica ideologii, religii, instaureaza guverne. Ei au creat capitalismul, dar si comunismul. E

Ei fac aliante militare sau economice. Ei decid cand un presedinte trebuie schimbat, precum o piesa de sah uzata. ONU, NATO, SUA, Rusia nu sunt decat terenul de joc. Despre identitatea si nationalitatea iluminatilor, pentru ca despre ei este vorba, nu se cunosc multe lucruri.

Puterea lor este mare si temuta de catre cei care ajung sa aiba informatii despre ei si planurile lor mondiale. Timpul le-a directionat politica in patru directii. Creaza conflicte si razboaie in zonele provocate, care lupta una impotriva alteia si nu impotriva dusmanului adevarat, nu apar niciodata in vazul tuturor si inanteaza toate partile aflate in conflict.

- Advertisement -

Trec intotdeauna drept instanta impaciuitoare care vrea sa stinga conflictul. Se numesc illuminati nu pentru faptul ca spiritual ne sunt superiori, ci pentru ca dispun de niste averi colosale, iar oamenii din obedienta sau frica i-a incadrat in aceasta categorie.

Tot sistemul bancar mondial este la picioarele lor. Miliardarii din topul Forbes sunt mici fata de aceste personaje. Istoria oficiala arata ca grupul Illuminatilor s-a format in 1776. Totusi in istorie a existat o grupare numita Fratia Sarpelui, care il venera pe cel rau. S-au numit illuminati pentru ca luau lumina cunoasterii, direct de la stapanul lor care era in intuneric. Gruparea luase fiinta in Orientul Apropiat, undeva in Mesopotamia.

Au privit din umbra decaderea Greciei Antice, a imperiului roman, raspandirea crestinismului si a islamului, descoperirea Americii, a prafului de pusca. Au decis sa actioneze in 1 mai 1776, cand germanul Adam Weishaupt a primit ordin de a fonda in orasul bavarez Ingolstadt, Ordinul Secret al Illuminatilor.

In primul rand ei vizau eliminarea monarhiei din Europa. Au fost implicati in revolutiile din America, Franta, Rusia. In toate aceste planuri a existat o mica scapare. In 1875, un curier al illuminatilor bavarezi care mergea de la Frankfurt la Paris , este gasit mort si asupra sa era un document care se numea Testament al Satanei.

In acest document se vorbeste despre necesitatea manipularii maselor prin toate formele de informatii.

Scriitorul Fritz Springmeier vorbeste despre mai multe familii care detin in prezent controlul. Printre acestea sunt Kennedy, Rockefeller, Onassis, Rothschild, Li, casa Merovingiana. In viziunea autorilor care au studiat acest grup, illuminatii vor impune in noua ordine mondiala o reducere a populatiei mondiale, prin razboaie, boli, foamete.

Sunt voci care sustin ca in urmatorii ani, vom asista la scenarii apocaliptice.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Euro 2024. România a învins Ucraina cu 3-0, în primul meci din Grupa E

România a câștigat primul său meci la Campionatul European după 24 de ani, învingând categoric cu 3-0 Ucraina. Repriza secundă: România...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x