Thursday, April 18, 2024

Castiga 10.000 RON si medalia de campion cu Admiral Markets!

Must Read

Demonstrează-ți abilitățile împotriva traderilor români în Competiția ‘Tranzacționează ca un Olimpic’, cu premii totale în valoare de 20.160 RON cash și medalii de Aur, Argint și Bronz pentru câștigători.

Participă la competiția din luna August cu un cont real Admiral.Markets și doar 1.000 RON în balanță sau 200 USD/EUR.

Participă la concursul Admiral Markets cu un cont real (1.000 RON sau 200 EUR în balanță)

Medaliații vor fi decorați la Gala Forbes 500 Business Awards, alături de cele mai creative, mai curajoase și mai întreprinzătoare personalități de business din România, într-un cadru dedicat excelenței și eleganței.

PREMIILE CONCURSULUI

  • Medalia de Aur: 10.000 RON, prezentare în revista Forbes România dedicată celui mai important eveniment de business și antreprenoriat al anului, pe site-urile forbes.ro și admiralmarkets.ro
  • Medalia de Argint: 5.000 RON
  • Medalia de Bronz: 3.000 RON
  • Premii Speciale: 2.160 RON – urmărește pagina de Facebook Admiral Markets România.

DETALIILE CONCURSULUI

  • Fond total de premiere: 20.160 RON cash
  • Reguli simple: cel mai bun randament procentual câștigă
  • Perioada competiției: 1-31 august
  • Balanța minimă pentru participare: 200$

CUM PARTICIP?

Tot ce trebuie să faci este deschizi un cont real Admiral.Markets cu doar 200$. Dacă ai deja un cont real, doar trimite un email la info@admiralmarkets.ro cu numărul acestuia (Login). Este atât de simplu.

- Advertisement -

Ești pregătit să intri în competiție? DESCHIDE UN CONT ADMIRAL.MARKETS

Partener Media – FORBES ROMÂNIA

Medaliații vor fi decorați la Gala Forbes 500 Business Awards 2016 din luna Octombrie

Ambasador – IONUȚ IFTIMOAIE

Ionut va da startul competitiei si va trimite mesaje de incurajare participantilor.

Întrebări frecvente

CÂND ÎNCEPE CONCURSUL?

Concursul începe oficial pe 1 August 2016 (ora României 0:15) și se încheie pe August 31, 2016 (ora României 23:00).

CUM CÂȘTIG?

Competiția pe conturile Admiral.Markets este bazată pe randamentul procentual din luna August.

Contul înregistrat la concurs care obține cel mai mare randament în luna August va câștiga. Indiferent că începi cu 200$ (suma minimă) sau cu 20.000$ (suma maximă) în contul tău Admiral.Markets, tot vei avea șansa de a câștiga competiția. Trebuie doar să te asiguri că ai efectuat minim 10 tranzacții (indiferent de volum) pe parcursul competiției.

CE CÂȘTIG?

Premii Cash, Medalii și Glorie

Participanții clasați pe locurile 1, 2 și 3 vor fi invitați la Gala Forbes 500 Business Awards și la biroul Admiral Markets pentru festivitatea de premiere. Premiile vor fi oferite în valuta contului de tranzacționare după participarea la festivitatea de premiere. Câștigătorii vor fi prezentați în ediția Forbes România dedicată Galei.

EXISTĂ VREO RESTRICȚIE SAU COST?

Orice poți tranzacționa pe contul Admiral.Markets, poți tranzacționa și în competiție. Citește mai multe despre contul Admiral.Markets aici. Dacă ai nevoie de informații despre perechile valutare, indici și acțiuni, matale sau mărfuri, accesează secțiunea de analiza și educație.

POT EFECTUA RETRAGERI SAU DEPUNERI ÎN CONCURS?

Poți efectua oricâte depuneri dorești, atât înainte cât și în timpul competiției, dar nu poți efectua retrageri în timpul competiției, ci doar înainte sau după finalizarea acesteia.

AM DEJA UN CONT DE TRANZACTIONARE. POT PARTICIPA?

Poți oricând transfera fonduri într-un cont nou Admiral.Markets direct și instant din Biroul Traderului. Trebuie doar să te asiguri că intri în competiție cu minim 1000 RON sau 200 EUR.

Ești pregătit să intri în competiție? DESCHIDE UN CONT ADMIRAL.MARKETS

Regulile Concursului

CRITERII DE ELIGIBILITATE

Pentru a fi eligibil pentru competiția Admiral Markets Tranzacționeaza ca un Olimpic (“Concurs”), un participant trebuie să (i) fie client nou sau existent Admiral Markets UK Ltd. (“AM”) pentru întreaga lună (August), (ii) să utilizeze platforma MetaTrader 4 Admiral Markets pentru Desktop, Browser sau Mobil, și (iii) să aibă o balanță de cel puțin 200 EUR sau 1000 RON, dar nu mai mare de 20.000 EUR or 100.000 RON. Un participant poate utiliza doar un cont de tranzacționare în competiție. Nu se solicită o taxă pentru participare.

Toți clienții noi care se înregistrează cu un cont real nou până la startul competiției și clienții existenți care trimit un emai la info@admiralmarkets.ro cu numărul unui cont de tranzacționare Admiral.Markets (Login) sunt eligibili (“Participant”) și vor fi înregistrați în concurs.

Pentru a primi un premiu, un participant trebuie să fi efectuat cel puțin 10 tranzacții pe parcursul competiției.

DESCALIFICARE

Retragerea de fonduri din contul participant la concurs sau apelul în marjă “margin call” va duce la descalificarea Participantului din Concurs. Admiral Markets va avea dreptul de a descalifica orice participant care a încălcat Termenii și Condițiile (Regulile Concursului). La propria discreție, Admiral Markets poate descalifica orice participant, din orice motiv.

PERIOADA CONCURSULUI

Competiția va începe în mod oficial în prima zi de lucru a lunii August, ora României 00:15 și se încheie în ultima zi de lucru a lunii August, ora României 23:00.

IEȘIREA DIN CONCURS

Participanții pot alege să iasă din competiție în orice moment, atât înainte cât și în timpul competiției. Înaintea ieșirii din competiție, participanții sunt subiectul Regulilor Concursului. Pentru a ieși din competiție, un participant trebuie să notifice Admiral Markets la adresa de email: info@admiralmarkets.ro. Imediat ce a optat pentru părăsirea competiției, participantul va fi descalificat și nu va mai avea dreptul de a primi vreun premiu pentru performanțele sale din perioada competiției.

STABILIREA CÂȘTIGĂTORILOR

În scopul acestui concurs, randamentul procentual pentru luna August va fi luat în considerare, utilizând formula:

100 X ( Equity la finalul lunii – Equity la începutul lunii – Depozite ) / ( Equity la începutul lunii + Depozite )

Câștigătorii premiilor vor fi cei 3 Participanți, care nu au fost descalificați, cu cel mai mare randament procentual obținut în Competiție. Câștigătorii vor fi anunțați pe site-ul Admiral Markets și paginile de social media pe parcursul lunii Septembrie.

Randamentul procentual derivă strict din activitatea de tranzacționare. Bonus sau Cashback sunt considerate Depozite noi.

PREMII

Premiile vor fi acordate în valuta denominată a contului de tranzacționare Admiral.Markets. 20.160 RON în total.

  • Locul 1: 10.000 RON
  • Locul 2: 5.000 RON
  • Locul 3: 3.000 RON
  • + Premii Speciale

ÎNTÂRZIERI ÎN COMUNICARE

AM nu va fi responsabilă pentru acceptarea sau transmiterea ordinelor datorate unor eșuări ale sistemelor electronice de comunicare, sau pentru orice cauză pe care AM nu o poate controla sau anticipa.

REGLEMENTĂRI

Obiectivul Regulilor Concursului este să asigure aceleași condiții pentru toți Participanții și șanse egale în Competiție. AM își rezervă dreptul de a interpreta orice porțiune din Regulile Concursului în favoarea sa.

UTILIZAREA CONCURSULUI IN SCOP PUBLICITAR

Pentru a primi un premiu, un Câștigător al Concursului acceptă ca numele, statementul contului sau interviul acordat (scris sau filmat) sa fie publicate sau distribuite de AM sau partenerii media ai AM. Pentru a primi un premiu, Câștigătorul competiției trebuie să participe la Gala Forbes 500 Business Awards pentru festivitatea de premiere. Dacă un Câștigător nu respectă aceste obligații, AM își rezervă dreptul de a nu acorda premiul.

AMANAREA SAU ANULAREA

AM își rezervă dreptul de a anula Concursul, dacă, la propria discretie, consideră că o astfel de acțiune este necesară (forță majoră).

TAXE

Câștigătorii competiției sunt responsabili pentru orice fel de taxe aferente premiilor.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x