Wednesday, July 6, 2022

Commerzbank va da afara peste 100 de bancheri la reprezentanta sa din New York

Must Read

Tăierile de personal ale celei de-a doua bănci germane vizează angajații de pe segmentul investment banking.

Tot mai puțină nevoie de bancheri de investiții. Commerzbank, a doua bancă din Germania, cu active de aproximativ 550 milioane euro, confruntată cu probleme își reduce activitatea din SUA. Instituia de credit va tăia 110 de posturi de la New York pe segmentul investment banking, scrie Wall Street Journal care preia informații furnizate de publicația germană Handelsblatt.

În pofida deciziei, America de Nord va rămâne un important centru al activităților Commerzbank, a precizat Michael Reuther, șef al operațiunilor de investment banking. Astfel, instituția de credit va continua să ofere credite în dolari, dar și să intermedieze structurarea obligațiunilor denominate în moneda SUA, schimburi valutare și operațiuni pe piața americanp de equities.

Din cei peste 50.000 de angajați pe care Commerzbank îi are la nivel mondial, aproximativ 10.000 de salariașți sunt în filialele din străinătate ale băncii.

- Advertisement -

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Cum arată Sky Cruise – primul hotel zburător. Are piscine, cluburi și centre comerciale (VIDEO)

Supranumit Titanicul cerului, super-aeronava Sky Cruise poate găzdui până la 5.000 de persoane în piscine, restaurante, cluburi de noapte...
- Advertisement -

More Articles Like This