Monday, July 15, 2024

Wells Fargo a cumparat o cladire de birouri in valoare de 395 de milioane de dolari chiar in Londra

Must Read

Wells Fargo & Co. a încheiat cea mai mare tranzacţie din imobiliare de la referendumul Marii Britanii încoace – banca a cumpărat o clădire de birouri care se întinde pe mai mult de 21.000 de metri pătraţi chiar în centrul districtului financial al Londrei, a scris Bloomberg.

Wells Fargo a achiziţionat clădirea de la dezvoltatorul slovac HB Reavis, iar termenul de exdecuţie al proiectului este toamna anului 2017, au declarat companiile. Banca a plătit peste 395 de milioane de dolari pentru spaţiul destinat unor viitoare birouri, a spus o sursă apropiată de subiect.

Piaţa imobiliară a fost una destul de aridă în Marea Britanie după ce englezii au votat să iasă din Uniunea Europeană luna trecută. După scăderea istorică a lirei, managerii de active au amânat tranzacţiile în ceea ce priveşte fondurile de proprietate din UK, iar analiştii încă se aşteaptă la scăderi şi mai drastice în piaţă.

Firmele străine care închiriază birouri în Londra au fost principalul punct de interes pentru proprietari şi investitorii imobiliari. În prezent, serviciile acestor firme încă se pot vinde din Londra în toată Europa, dar cu Regatul Unit în afara Uniunii, acest „paşaport financiar” ar putea fi eradicat. Aproximativ 4% din chiriaşii clădirilor de birouri londoneze şi-ar putea muta sediile, potrivit analiştilor UBS.

- Advertisement -

Wells Fargo plănuieşte să aducă 850 de angajaţi în noua clădire în 2018, mutarea neimplicând neapărat restructurări ale personalului. O purtătoare de cuvânt a Wells Fargo, Kathryn Ellis, a declarat că mutarea ar fi avut loc indiferent de rezultatul Brexit-ului.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Spania câștigă EURO 2024 după o finală absolut minunată în fața Angliei

Spania este noua campioană a Europei, după o finală de poveste cu Anglia, scor 2-1 la Berlin, gruparea iberică...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x