Wednesday, July 24, 2024

Cati bani ati fi castigat daca ati fi cumparat in 2004 actiuni la Google de 1.000 de dolari. Cei care au vandut atunci au facut cea mai mare greseala

Must Read

Google s-a listat la busră în urmă cu 12 ani, pe 19 august. Imediat după listare,angajaţii care au strâns bani din aceasta au fost sfătuiţi să nu cumpere BMW-uri, pentru că altfel le vor fi sparte parbrizele, şi să nu verifice mereu valoarea acţiunilor, sau oricine îi va prinde va primi o acţiune, scrie Business Insider.

Click aici pentru a cumpara actiuni Google!

Persoanele care aveau acţiuni în 2004, şi le-au păstrat, au făcut foarte bine, în condiţiile în care preţul acţiunilor Google şi al companiei-mamă Alphabet au urcat extrem de rapid.

Dacă ai fi cumpărat o acţiune Google în 2004, când a fost listată compania în mod oficial, ai fi plătit 85 de dolari, iar astăzi ar fi valorat 1.575 de dolari. Asta înseamnă un profit de aproape 18,5 ori.

Spre exemplu, dacă în 2004 cumpărai acţiuni Google de 1.000 de dolari, ar fi valorat astăzi aproximativ 18,522 de dolari.

- Advertisement -

Dacă ai fi investit 10,000 de dolari, aveai acum 185,384 dolari, iar dacă ai fi avut bani să investeşti 100.000 de dolari, suma pe care ai fi avut-o acum era de 1,8 milioane de dolari.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Strategii de investitii pasive – ETF BET Patria-Tradeville & ETF Energie Patria-Tradeville

Putem imparti investitiile financiare, la bursa sau in fonduri de investitii, in doua categorii din punct de vedere al...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x