Thursday, March 28, 2024

Cum se plateste la UNTOLD

Must Read

Dacă ai experiența unui festival, fie el unul mai mic decât UNTOLD, cu siguranță știi că cele mai întâlnite probleme sunt cozile de la bar și pierderea banilor. Acum gândește-te cum ar fi dacă la un trafic de 300.000 de persoane, cât este estimat pentru anul acesta, ar fi nevoie să stai la coadă, să achiți, să iei restul și să te și asiguri că nu pierzi banii. Serios. Ai venit să te distrezi, iar grija banilor și a obiectelor personale trece pe locul doi. Trust me!

Ei bine, organizatorii s-au gândit să-ți ia o grijă de pe cap și au implementat cel mai popular sistemd plată, Festipay. Prin acesta ai la dispoziție două posibilități de plată: cardurile și brățările contactless UNTOLD, ambele dotate cu sistem RFID.

Organizatorii au pus la dispoziție 50.000 de carduri contactless, 15.000 de brățări contactless și 60 de puncte de încărcare a cardurilor și brățărilor. În plus, în ziua dinaintea începerii festivalului, adică 3 august 2016, la punctele de preschimbare a brățărilor de acces în festival sunt puse la dispoziție 20.000 de carduri preîncărcate cu 100 de lei.

CUM ÎNCARCI INSTRUMENTELE DE PLATĂ

Dacă deții un card Visa îl poți folosi pentru încărcare directă și vei fi autorizat automat cu o brățară de silicon colorată, iar dacă plătești cu orice card Visa intri automat într-un concurs unde poți câștiga un abonament pentru UNTOLD 2017.

- Advertisement -

Dacă alegi să folosești banii cash pentru încărcarea cardurilor contactless și a brățărilor RFID, trebuie să știi că pe întreg perimetrul festivalului vei găsi trei ATM-uri Banca Transilvania.

CUM GESTIONEZI BANII

Ai pus banii pe card sau brățară, ai băut, ai mâncat. Dar cum știi dacă mai ai bani? Sau cât ai de recuperat la finalul festivalului? Cu ajutorul aplicației FESTIPAY, pentru Android și iOS, îți înregistrezi cardul sau brățara contactless și poți vedea toate tranzacțiile făcute cu instrumentul de plată. Tot aplicația este cea cu care blochezi cardul sau brățara în caz de pierdere, iar ulterior poți solicita unul nou.

CUM RECUPEREZI BANII

Dacă nu cheltui toți banii sau dacă pur și simplu vrei să retragi banii de pe instrumentele de plată trebuie să știi că îi poți recupera pe tot parcurcul festivalului, doar numerar de la orice punct CREDIT POINT, până cel târziu 8 august, ora 10:00. Căsuțele CREDIT POINT din zonele frecventate vor fi deschise NON STOP, iar restul. în intervalul 12:00 – 06:00.

DESPRE UNTOLD

Desemnat Best Major Festival 2015 și Brandul anului în România, Untold 2016 aduce pe scenă, între 4 și 7 august, primii cinci DJ ai lumii – Dimitri Vegas&Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix și Tieste, alături de alți peste 150 de artiști internaționali de renume, precum: Afrojack, Parov Stelar, W&W, Lefto, Scooter, Route 94 și mulți alții. Printre aceștia se numără și artiști români: Inna, Subcarpați, Raku, Golan, Macanache și lista continuă.

Pentru mai multe informații, descarcă aplicația UNTOLD disponibilă pentru iOS și Android.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x