Tuesday, March 19, 2024

Impact investeste peste 44 milioane euro in extinderea cartierului Greenfield din nordul Capitalei

Must Read

Impact Developer & Contractor începe a treia fază de dezvoltare a complexului rezidențial Greenfield din Băneasa, care este denumită Ansamblul Platanilor și presupune o investiție de peste 44 milioane euro în blocuri, infrastructură și utilitățile aferente, a anunțat compania. Lucrările urmează să fie finalizate în primul trimestru al anului viitor.

Ansamblul Platanilor este dezvoltat pe un teren în suprafață de 10 hectare și cuprinde 39 de blocuri construite în regim de înălțime P+4E și P+5E, totalizând 888 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere. Primele 21 blocuri, cu 476 apartamente, vor fi livrate la începutul anului viitor, iar următoarele 18 blocuri cu 412 apartamente vor fi finalizate în trimestrul al III-lea al anului viitor. Proiectul va cuprinde și o suprafață de 6.000 metri pătrați de locuri de joacă, teren de sport multifuncțional, zonă de fitness și zonă de recreere.

“După un prim semestru cu vânzări care au depășit rezultatele semestriale obținute de noi din 2008 până în prezent, am demarat lucrările la cea de-a treia fază a cartierului Greenfield. (…) Comunitatea Greenfield reunește în prezent peste 3.000 de rezidenți și crește în fiecare zi”, au declarat reprezentanții Impact.

Prima fază a proiectului Greenfield a fost dezvoltată în perioada 2007-2010 și este vândută în proporție de 100%.

- Advertisement -

A două fază, Ansamblul Salcâmilor, dezvoltat în perioada 2014-2016, se întinde pe o suprafață de 7 hectare și cuprinde 35 de blocuri cu 924 de apartamente cu una, două, trei și patru camere. În prezent, acesta este vândut în proporție de 85%.

Greenfield este cel mai mare proiect rezidențial dezvoltat în Sectorul 1. Impact – companie deținută de omul de afaceri Gheorghe Iaciu în proporție de 49,48%, de Adrian Andrici cu 15,24% și de entități ale Swiss Capital cu 10,46% – este listată la cota Bursei de Valori București

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x