Friday, March 29, 2024

Mercedes este pe cale sa depaseasca BMW la vanzari anul acesta

Must Read

Vânzările Mercedes-Benz în luna iulie au urcat cu un ritm de două ori mai ridicat decât cel al rivalului BMW, îndreptându-se cu paşi rapizi spre redobândirea titlului de lider pe segmentul de lux, scrie Bloomberg.

Livrările de Mercedes au urcat cu 12%, la 1,17 milioane de vehicule în primele şapte luni ale anului, comparativ cu o creştere de 5,6% de la BMW. Aceasta a pus Mercedes în frunte cu aproape 30.000 de maşini vândute în plus faţă de BMW. Pe locul trei, Audi a câştigat 5,2%, adică 1,1 milioane vehicule.

Cei trei producători germani se luptă pentru primul loc la nivel mondial, poziţie ocupată de BMW încă din 2005. Mercedes vrea să se impună pe prima poziţie în clasament, după ce şi-a consolidat oferta de utilitare sport, precum şi cu adiţia unor noi modele, precum cross-overele GLC, sau introducerea noii versiuni a sedanului de business E-Class.

BMW nu va lansa o nouă variantă a competitorului direct pentru E-Class, adică Seria 5, până anul viitor, în timp ce noua gamă Seria 7 s-a luptat să concureze împotriva S-Class.

- Advertisement -

”Se pare că este inevitabil şi că BMW îşi va pierde supremaţia anul acesta”, a spus Stuart Pearson, analist la Exane BNP Paribas.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x