Primaria Buzias vrea sa cumpere SC Tratament Balnear Buzias SA

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

SIF Transilvania dorește să-și vândă pachetul de acțiuni pe care-l deține la SC Tratament Balnear Buziaș SA, respectiv 91,87%.

”În urma discuțiilor avute cu conducerea acesteia, am convenit că în cazul în care Primăria Buziaș ar fi dispusă să cumpere, SIF să vândă acțiunea la valoare nominala, adică 0,1 lei / acțiune, sub valoarea pe care a anunțat-o. Totalul acțiunilor reprezentând 100% din capital este de 158.500.000 ceea ce ar reprezenta 15.850.000 lei, (aproxiumativ 3.522.000 de euro) adică de 3 ori mai mult decât costă renovarea colonadei.

Având în vedere patrimoniul societății ( trei hoteluri: Phoenix 4****, Parc 3***, Timiș 1*, 8 ha de teren- aproape toate în zona parcului, vilele istorice care au rămas în patrimoniul societății ( vila 1, 9, 2, 6,18,4, fosta policlinică balneară, muzeul balnear, băile 1 și 2, fostele centrale termice ct1 – ct2, Casino, Gradină Bănățeană, restaurantul Central, ștrandul cu apă minerală, gospodăria anexa, la care se adaugă și concesiunea apelor minerale) ar fi un câștig pentru Primăria Buziaș dacă ar achiziționa întreg pachetul de acțiuni.

Păstrarea patrimoniului în interesele cetățenilor orașului și punerea în valoare a acestuia, reprezintă pe termen mediu și lung un factor de stabilitate socială și progres, pentru orașul nostru”, spune primarul din Buziaș Sorin Munteanu.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.