Teraplast Bistrita ramane subevaluata. Actiunile au potential de crestere între 17% si 34%

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Acţiunile Teraplast Bistriţa (TRP), cel mai mare procesator de PVC de pe piaţa locală, prezintă un po­tenţial de creştere între 17% şi 34% în perioada ur­mă­toare, iar re­lativ la com­petitorii euro­peni com­pa­nia ră­mâne în continuare sub­eva­luată, potrivit unui ra­port al BT Capital Part­ners.

Acţiu­nile TRP afişau ieri 0,439 lei, iar ana­liştii consideră că aceste ar putea să se situeze în perioada ur­mă­toare între 0,508 lei şi 0,584 lei.

Grupul Teraplast a ra­por­tat pentru primul se­mes­tru afaceri în creştere cu 17,5%, la 193 mil. lei şi un profit net de 19 mil. lei, cu 52% mai mare faţă de prima ju­mă­tate din 2015.

Evoluţia vânzări­lor a fost susţinută de dinamica pieţei lo­cale a construcţiilor, cât şi de ex­porturile mai mari (40 milioane de lei, în creştere cu 28%).

„Incertitudinile legate de deblo­carea fondurilor destinate proiectelor de infrastructură de mediu ar putea afecta negativ segmentul de instalaţii şi amenajări, cel mai mare ca dimen­siune a afacerii şi cel mai pro­fitabil“, scrie în ra­portul BT Capital Partners.

4-teraplastDeschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.