Sunday, February 5, 2023

TMK Artrom Slatina convoaca actionarii pentru aprobarea unui credit de 25 milioane euro de la BCR

Must Read

Producătorul de țevi TMK Artrom va supune spre aprobarea Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor contractarea unei facilități de credit pentru o perioadă de 7 ani.

Acționarii TMK Artrom Slatina (ART) sunt chemați pe data de 19 septembrie să se pronunțe în cadrul unei Adunări Generale Extraordinare a Acționarilor cu privire la contractarea unei facilități de credit revolving în valoare de 25 milioane euro pe un termen de 7 ani. Împrumutul care ar urma să fie accesat de la BCR va avea ca destinație achiziția Complexului de Tratamente Chimice, arată convocatorul companiei publicat astăzi pe portalul Bursei de Valori București.

Compania a raportat ieri realizarea în primele 6 luni ale acestui an o cifră de afaceri de 404,23 milioane lei, în scădere cu 19,64% față de 503,05 milioane lei obținute în S1 2015 și a unui profit net al perioadei de 2,46 milioane lei, cu 21,40% mai mic decât cel de 3,13 milioane lei realizat în primul semestru al anului trecut.

- Advertisement -

Producătorul de țevi din Slatina, controlat printr-o companie din Germania de grupul rusesc TMK în proporție de peste 92%, este listat la Bursa de Valori București unde la ultimul preț de piață de 2,26 lei/acțiune are o capitalizare de 262,54 milioane lei (58,86 milioane euro).

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Rușii au cumpărat un număr record de lingouri de aur anul trecut

​Ruşii au cumpărat un număr record de lingouri de aur în 2022, arată datele publicate vineri de Ministerul de...
- Advertisement -

More Articles Like This