Friday, March 29, 2024

Horoscop 18 septembrie. Ai de cheltuit sume mari de BANI. În schimb, NECAZURI pentru aceste 3 zodii

Must Read

Daca tu te retragi intr-o lume stramta si nu vrei sa vezi ce e dincolo de ea, e clar ca cele mai bune oportunitati vor trece pe langa tine fara sa le vezi.

Berbec

Toate iti merg de minune astazi si ar trebui sa profiti de vantul favorabil care te impinge de la spate spre o actiune noua, indrazneata.

Taur

- Advertisement -

Tie iti place cum suna perspectivele spre care iti indrepti acum energia si reusesti sa-i motivezi si pe cei dragi in egala masura ca sa participati cu totii, cot la cot, la succesul visat.

Gemeni

Banii sunt motivul celor mai mari dispute astazi, de parca nimeni nu se mai intelege cu nimeni din cauza sumelor vehiculate.

Rac

Te simteai blocat intr-o stare de lucruri care nu mai aducea nimic nou.

Leu

Ca sa ajungi acolo unde ti-ai propus, ai si niste conditii de respectat, pentru ca nu ti se ofera nimic pe tava.

Fecioara

Daca tu te retragi intr-o lume stramta si nu vrei sa vezi ce e dincolo de ea, e clar ca cele mai bune oportunitati vor trece pe langa tine fara sa le vezi.

Balanta

Iesi in lume, distreaza-te, cunoaste persoane noi, pentru ca te vei simti excelent numai in spatii publice.

Scorpion

Esti tentat sa glumesti pe seama trecutului unora, dar ei nu-ti povestesc ce li s-a intamplat candva ca tu sa razi de ei, ci pentru ca simt nevoia sa se elibereze de amintiri.

Sagetator

Pune mana pe unelte si incepe sa construiesti acum ceva care va avea rezultate dintre cele mai palpabile. Ca e o afacere de succes sau o investitie care va genera apoi alte resurse financiare, totul e sa-i dai startul acum, pentru ca momentul e excelent.

Capricorn

Simti nevoia sa povestesti despre marile tale vise cuiva drag si e o placere sa descoperi ca iti alimenteaza si el visele, poate chiar are si el aceleasi scopuri de atins si v-ati putea uni fortele ca sa vasliti amandoi in aceeasi directie si in acelasi ritm.

Varsator

Ai mari rezerve ca ceea ce visezi sa atingi ar fi posibil, dar norocul tau e legat de prezenta unei persoane din preajma ta care are rol binefacator asupra ta: de balsam, de linistire a psihicului tau cam negativist.

Pesti

Ai ajuns intr-un moment tensionat in care nu mai intrevezi clar directia in care mergi. Unii judeca ceea ce spui, te critica si, intr-o astfel de atmosfera, simti ca nu mai poti continua proiectul la care iti aduceai contributia.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x