Adevarul asteptat de milioane de romanii, trupul Elodiei Ghinescu s-a descoperit in Marea Neagra. In urma cu sapte zile, un amic de a lui Cioaca declara politiei sa caute bine trupul Elodiei Ghinescu pentru ca este in Marea Neagra, deoarece este foarte sigur ca acolo la aruncat Cioaca.

Fostul poluitist Cristian Cioaca a ras cand a fost intrebat daca a aruncat cadavrul Elodiei in Marea Neagra.

„Cioaca ramane ferm pe pozitii: sustine ca nu si-a omorat nevasta si ca aceasta traieste. Spune ca nu exista crima perfecta, si ca daca ar fi bagat cutitul in ea, ar fi fost gasita, ca nu este vreun geniu in crima”.

Potrivit acestora, Cioaca nu are vreo problema in privinta cadavrului Elodiei, si asta pentru ca el crede ca femeia traieste. „Spune ca Elodia este vie si ca daca ar fi moarta, nu a facut-o el, deci are constinta impacata.

Cand a auzit informatia ca ar fi aruncat-o in Marea Neagra. A sustinut ca trebuie sa fii idiot sa omori pe cineva si sa duci cadavrul sute de kilometri si sa-l arunci in mae. A zambit!. Si le-a urat succes anchetatorilor in cautari. Spune ca ceea ce i intampla este o aberatie, si ca Elodia a plecat din tara cu un alt barbat”, potrrivit acelorasi surse.

Se pare ca lui Cioaca ii placea pescuitul si mergea des, este posibil ca acesta sa ii fi aruncat trupul Elodiei in Mare, dupa care l-ar fi legat de plumb pentru a nu se ridica la suprafata apei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.