Friday, March 29, 2024

Alegeri SUA | ”Sex oral pentru cine o voteaza pe Hillary Clinton”. Promisiunea Madonnei in fata publicului

Must Read

Madonna a promis o partidă de sex oral oricui o va vota pe Hillary Clinton în detrimentul lui Donald Trump. Cântăreața lăsat publicul cu gura căscată în Madison Square Garden, în timpul unui spectacol, în timp ce o introducea în scenă pe Amy Schumer.

Promisiunea Madonnei pentru ziua alegerilor din SUA a iscat hohote de râs în sală.

”Și, înainte de a introduce în scenă acest geniu al comediei, mai vreau să vă spun un singur lucru. Cine o va vota la alegeri pe Hillary Clinton împotriva lui Donald Trump, va primi de la mine un sex oral. Și, credeți-mă, sunt bună la asta”, a declarat Madonna în fața numerosului public care a izbucnit în râs.

Madonna nu a făcut un secret din faptul că o susține pe Hillary Clinton în detrimentul lui Donald Trump.

- Advertisement -

Cea de-a treia și ultima confruntare dintre Hillary Clinton și Donald Trup înainte de alegerile prezidențiale din 8 noiembrie a avut loc miercuri seara, la universitatea Nevada, și a debutat în aceeași atmosferă tensionată ca și precedenta. Cei doi au refuzat să dea mâna la urcare pe scenă, așa cum este protocolul.

Ei s-au atacat dur, din nou, iar Trump în ciuda faptului că a declarat că el respectă femeile, după scandalul înregistrării din 2005, nu a avut nici o jenă în timpul dezbaterii să-i spună lui Hillary că este „ o femeie meschină”. Candidata democrată nu s-a abținut nici ea și l-a numit pe Putin drept „cățelușul lui Putin”.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x