Thursday, January 20, 2022

Aurel Bernat: Ca administrator, votez pentru actiuni. Suntem optimisti si pentru finalul acestui an si pentru 2017

Must Read

Aurel Bernat de la divizia de administrare a activelor financiare a Băncii Transilvania spune că potențialul acțiunilor este bun și că are o viziune favorabilă pentru economie și bursă în anul 2017.

După ani buni în care au oferit câștiguri consistente, se pune întrebarea dacă fondurile de instrumente cu venit fix mai au capacitatea de a oferi aceleași randamente, lansează provocarea Adrian Anghel, director de vânzări la OTP Asset Management, participant astăzi la Forumul Investitorilor Individuali organizat de Bursa de Valori București.

Afluența încă ridicată a investitorilor către fondurile de obligațiuni îi spune lui Aurel Bernat, director general adjunct la BT Asset Management, că încă potențialul acțiunilor nu a fost epuizat. „Ca administrator, votez pentru acțiuni”, a declarat acesta.

Întrebat din sală ce părere are despre dinamica pieței pentru anul următor, Bernat a răspuns: „Suntem optimiști și pentru finalul acestui an și pentru 2017.” Nuanța sa este că orizontul de timp de investiții al fondurilor administrate de BT este însă mai lung.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

În Cluj parcarea e mai scumpă decât în Manhattan. Cât a plătit un şofer după mai puțin de două ore petrecute la Urgențe

Taxa de parcare la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca ajunge să coste mai mult decât în Manhattan, unul...
- Advertisement -

More Articles Like This