Aurel Bernat: Ca administrator, votez pentru actiuni. Suntem optimisti si pentru finalul acestui an si pentru 2017

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Aurel Bernat de la divizia de administrare a activelor financiare a Băncii Transilvania spune că potențialul acțiunilor este bun și că are o viziune favorabilă pentru economie și bursă în anul 2017.

După ani buni în care au oferit câștiguri consistente, se pune întrebarea dacă fondurile de instrumente cu venit fix mai au capacitatea de a oferi aceleași randamente, lansează provocarea Adrian Anghel, director de vânzări la OTP Asset Management, participant astăzi la Forumul Investitorilor Individuali organizat de Bursa de Valori București.

Afluența încă ridicată a investitorilor către fondurile de obligațiuni îi spune lui Aurel Bernat, director general adjunct la BT Asset Management, că încă potențialul acțiunilor nu a fost epuizat. „Ca administrator, votez pentru acțiuni”, a declarat acesta.

Întrebat din sală ce părere are despre dinamica pieței pentru anul următor, Bernat a răspuns: „Suntem optimiști și pentru finalul acestui an și pentru 2017.” Nuanța sa este că orizontul de timp de investiții al fondurilor administrate de BT este însă mai lung.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.