Tuesday, April 16, 2024

Chinezii de la Xiomi lanseaza Chinezii de la Xiomi lansează Mi Note 2, smartphone-ul care-i poate face pe fanii Samsung să uite de Note 7, smartphone-ul care-i poate face pe fanii Samsung sa uite de Note 7

Must Read

Xiaomi, unul dintre principalii competitori pentru Samsung în China și cât de curând la nivel global, a lansat vârful de gamă Mi Note 2, la timp pentru a umple golul lăsat de Galaxy Note 7.

Mi Note 2 se asemănă într-o anumită măsură cu Note 7 din punctul de vedere al designului. Are un ecran curbat de 5,7 inch, cu rezoluție full HD, o cameră foto de 22,56 MP, secundată de o cameră pentru selfie-uri de 8 MP.

Noul flagship al celor de la Xiaomi folosește, cum era de așteptat, cel mai puternic procesor disponibil la ora actuală, Snapdragon 821. Producătorul chinez a reușit să-și doteze telefonul cu o generoasă baterie de 4.070 mAh, care ar trebui să ofere o autonomie peste medie.

Noul Mi Note 2 va fi disponibil în două versiuni, diferențierea dintre cele două făcându-se la nivelul memoriei și al spațiului de stocare. O versiune va avea 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare, iar cea de-a doua va dispune de nu mai puțin de 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare.

- Advertisement -

Phablet-ul celor de la Xiaomi va fi lansat prima oară în China, unde va putea fi cumpărat începând cu 1 noiembrie. Deși reprezentanții companiei nu au dat detalii despre disponibilitatea globală a device-ului, este foarte posibil ca acesta să fie primul telefon al producătorului chinez care ajunge oficial și în restul lumii.

Oficial sau nu, Mi Note 2 va funcționa fără probleme în orice colț al lumii, Xiaomi dotându-și flagship-ul cu suport pentru 6 tipuri de rețele și 37 de frecvențe în total. Versiunea cu 6 GB memorie RAM și suport LTE global va costa 520 de dolari, în timp ce pentru varianta cu 4 GB RAM doritorii vor scoate din buzunar 415 dolari.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x