Thursday, August 11, 2022

Geely, proprietarul Volvo, lanseaza un nou brand global, Lynk&Co

Must Read

Producătorul auto chinez Geely, proprietarul Volvo, lansează joi primul model al unui nou brand global, Lynk&Co, un SUV compact cu care speră să atragă clienții urbani datorită unei aplicații care permite proprietarilor închirierea vehiculului, atunci când nu au nevoie de el, transmite Reuters.

Lansarea unui nou brand face parte din eforturile Geely de creștere a atractivității vehiculelor sale. SUV-ul va fi disponibil pe piața chineză de anul viitor, urmând să intre la vânzare în Europa și Statele Unite în 2018, scrie News.ro.

Vehiculul, numit ”01”, va fi primul model bazat pe platforma CMA (Complex Modular Architecture) dezvoltată de Geely și Volvo, compania suedeză cumpărată de grupul chinez acum șase ani.

Geely țintește clienții pasionați de tehnologie. Proprietarii noilor SUV-uri vor putea să le închirieze altor persoane prin folosirea aplicației Lynk & Co și a unei chei digitale transferabile, a declarat Alain Visser, vicepreședinte la Lynk & Co.

- Advertisement -

Creșterea economiei chineze este cea mai lentă din ultimul sfert de secol, dar Geely a depășit anul trecut rata de creștere a industriei auto și a redresat Volvo.

Obiectivul companiei este ca vehiculele sub marca for Lynk & Co să concureze cu automobilele fabricate de General Motors în colaborare cu SAIC Motor, au spus persoane apropiate situației.

Potrivit Geely, vehiculul care va fi prezentat la Berlin va avea un preț competitiv, care va fi stabilit în mod unitar pentru toate piețele. Lynk & Co va controla atât relațiile cu clienții cât și canalele de distribuție. Grupul chinez nu a precizat însă nivelul prețului.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Muniție românească trimisă în Ucraina. Primele imagini cu obuzele de 122 mm fabricate de Romarm în 2022 VIDEO

O înregistrare video apărută pe rețelele de socializare arată că soldații ucraineni au primit obuze fabricate în România de...
- Advertisement -

More Articles Like This