Thursday, August 18, 2022

Samsung a prezentat oficial noul Galaxy A8 (2016)

Must Read

Încadrat la gama mid-range premium, Samsung Galaxy A8 (2016) vine echipat cu un chipset performant şi ecran AMOLED de 5.7”.

Cu design asemănător modelului de anul trecut, noul Galaxy A8 se prezintă într-o carcasă de tip unibody confecţionată integral din metal. Împrumutând din specificaţiile fostului vârf de gamă Galaxy S7, noul smartphone vine înzestrat cu 3GB memorie RAM şi chipsetul Exynos 7420, realizat folosind procesul de fabricaţie pe 14 nm şi echipat cu un CPU octa-core tactat la 2.1 GHz. Abilităţile pentru poze sunt asigurate cu o cameră foto principală de 16 MP şi cameră frontală de 8 MP.

Toate acestea sunt susţinute cu un acumulator de 3300 mAh, dimensionat pentru aproximativ o zi de utilizare.

Setul complet de specificaţii nu a fost încă dezvăluit, însă aflăm că la partea de software Galaxy A8 (2016) a primit sistemul Android 6.0.1 adaptat cu aceeaşi interfaţă Grace UX observată şi la modelul Galaxy Note7. Nu lipseşte nici funcţionalitatea Always On Display, compatibilitatea cu sistemul de plăţi Samsung Pay şi senzorul de amprente, integrat cu tasta Home poziţionată sub ecran.

- Advertisement -

Anunţat în Coreea de Sud cu preţul de 580 dolari, Samsung Galaxy A8 (2016) nu este disponibil şi în pieţele internaţionale, însă acest pas ar putea fi făcut la o dată ulterioară.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Vladimir Putin susține că SUA vor să prelungească războiul din Ucraina

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, susține că Statele Unite ale Americii urmăresc să prelungească războiul declanșat în Ucraina, împiedicând astfel...
- Advertisement -

More Articles Like This