Thursday, March 28, 2024

Samsung a prezentat oficial noul Galaxy A8 (2016)

Must Read

Încadrat la gama mid-range premium, Samsung Galaxy A8 (2016) vine echipat cu un chipset performant şi ecran AMOLED de 5.7”.

Cu design asemănător modelului de anul trecut, noul Galaxy A8 se prezintă într-o carcasă de tip unibody confecţionată integral din metal. Împrumutând din specificaţiile fostului vârf de gamă Galaxy S7, noul smartphone vine înzestrat cu 3GB memorie RAM şi chipsetul Exynos 7420, realizat folosind procesul de fabricaţie pe 14 nm şi echipat cu un CPU octa-core tactat la 2.1 GHz. Abilităţile pentru poze sunt asigurate cu o cameră foto principală de 16 MP şi cameră frontală de 8 MP.

Toate acestea sunt susţinute cu un acumulator de 3300 mAh, dimensionat pentru aproximativ o zi de utilizare.

Setul complet de specificaţii nu a fost încă dezvăluit, însă aflăm că la partea de software Galaxy A8 (2016) a primit sistemul Android 6.0.1 adaptat cu aceeaşi interfaţă Grace UX observată şi la modelul Galaxy Note7. Nu lipseşte nici funcţionalitatea Always On Display, compatibilitatea cu sistemul de plăţi Samsung Pay şi senzorul de amprente, integrat cu tasta Home poziţionată sub ecran.

- Advertisement -

Anunţat în Coreea de Sud cu preţul de 580 dolari, Samsung Galaxy A8 (2016) nu este disponibil şi în pieţele internaţionale, însă acest pas ar putea fi făcut la o dată ulterioară.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x