Monday, November 28, 2022

Sanofi scoate la vanzarea fabrica de medicamente Zentiva din Bucuresti

Must Read

Sanofi intenţionează să-şi separe divizia de generice din Europa în vedere vânzării, ceea ce înseamnă că şi Zentiva, fabrica de medicamente generice controlată de Sanofi pe piaţa locală, va fi scoasă la vânzare în condiţiile în care face parte din grupul francez din 2009, se arată într-un comunicat publicat de Zentiva pe bursă.

“În concordanţă cu anunţul făcut odată cu publicarea strategiei 2020, Sanofi a analizat cu mare atenţie toate opţiunile disponibile în ceea ce priveşte viitorul diviziei de generice în Europa şi a decis să iniţieze procesul de separare în vederea vinderii acestei.

Obiectivul companiei este acela de a identifica un potenţial cumpărător dornic să asigure o creştere durabilă a acestui business, pe termen mediu şi lung. Activitatea de generice rămâne una importantă pentru Sanofi în alte părţI ale lumii, continuând să ne consolidăm contribuţia în acest domeniu pe pieţele emergente”, potrivit unui comunicat Zentiva semnat de Emmanuelle Valentin, preşedintele Consiliului de Administraţie al Zentiva.

- Advertisement -

Sanofi ocupă locul 2 în piaţa farma în România cu o cotă de piaţă de 6,8% în perioada iulie 2015-august 2016, potrivit datelor companiei de cercetare de piaţă Cegedim. Rezultatele sunt realizate împreună cu Zentiva.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Profeția incredibilă a unui miliardar: Aceste 3 revoluții vor duce la o schimbare radicală! Va fi o creștere economică uriașă

Mukesh Ambani, președinte al „Reliance Industries Limited”, cel mai bogat om din India, a numit revoluția energiei curate, revoluția...
- Advertisement -

More Articles Like This