Saturday, September 25, 2021

Teraplast isi deschide o subsidiara in Ungaria

Must Read

Grupul Teraplast Bistrița a înființat o societate cu răspundere limitată în Ungaria, ca parte a strategiei de majorare a exporturilor.

Consiliul de Administrație al procesatorului de PVC Teraplast Bistrița (TRP) a decis joi, 29 septembrie, fondarea unei societăți cu răspundere limitată în Ungaria, având un capital social de 3 milioane forinți (puțin peste 9.700 de euro).

Acționar unic va fi Teraplast, iar entitatea este creată ca parte a strategiei grupului de a crește valoarea exporturilor, informează compania într-un comunicat remis pieței prin intermediul Bursei de Valori București unde societatea este listată și sosit la finele ultimei sesiuni de tranzacționare a acestei săptămâni.

În prima jumătate a acestui an, grupul Teraplast și-a majorat cu 52,22% profitul net, la 19,06 milioane lei, de la 12,52 milioane lei în S1 2015. Performanța s-a ameliorat pe fondul unei creșteri cu 17,46% a veniturilor operaționale consolidate la 192,76 milioane lei, de la 164,11 milioane lei.

- Advertisement -

La BVB, pe ultima valoare de tranzacționare de 0,4700 lei/acțiune, grupul Teraplast are o capitalizare bursieră de 266,22 milioane lei (59,79 milioane euro).

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Ludovic Orban: Luni dimineață demisia mea din funcția de președinte al Camerei va fi pe masa președintelui PNL

Ludovic Orban, care a pierdut sâmbătă, alegerile interne din PNL pentru funcția de președinte al PNL, a anunțat că...
- Advertisement -

More Articles Like This