Friday, March 29, 2024

Teraplast isi deschide o subsidiara in Ungaria

Must Read

Grupul Teraplast Bistrița a înființat o societate cu răspundere limitată în Ungaria, ca parte a strategiei de majorare a exporturilor.

Consiliul de Administrație al procesatorului de PVC Teraplast Bistrița (TRP) a decis joi, 29 septembrie, fondarea unei societăți cu răspundere limitată în Ungaria, având un capital social de 3 milioane forinți (puțin peste 9.700 de euro).

Acționar unic va fi Teraplast, iar entitatea este creată ca parte a strategiei grupului de a crește valoarea exporturilor, informează compania într-un comunicat remis pieței prin intermediul Bursei de Valori București unde societatea este listată și sosit la finele ultimei sesiuni de tranzacționare a acestei săptămâni.

În prima jumătate a acestui an, grupul Teraplast și-a majorat cu 52,22% profitul net, la 19,06 milioane lei, de la 12,52 milioane lei în S1 2015. Performanța s-a ameliorat pe fondul unei creșteri cu 17,46% a veniturilor operaționale consolidate la 192,76 milioane lei, de la 164,11 milioane lei.

- Advertisement -

La BVB, pe ultima valoare de tranzacționare de 0,4700 lei/acțiune, grupul Teraplast are o capitalizare bursieră de 266,22 milioane lei (59,79 milioane euro).

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x