Tuesday, September 26, 2023

Veniturile Twitter au depasit asteptarile on T3

Must Read

Creșterea veniturilor Twitter a încetinit puternic în trimestrul al treilea, dar acestea au depășit așteptările, iar operatorul rețelei de socializare a anunțat joi că va renunța la 9% din forța de muncă la nivel global, relatează Reuters.

Restructurarea va avea loc în condițiile în care Twitter nu a reușit să crească numărul de utilizatori, din cauza concurenței intense din partea unor companii precum Instagram și Snapchat. Acțiunile Twitter au urcat cu 4% în timpul tranzacțiilor electronice premergătoare deschiderii bursei din New York . Veniturile au avansat cu circa 8%, la 616 milioane de dolari, în timp ce analiștii anticipau 605,8 milioane de dolari.

Compania a raportat un avans de 20% al veniturilor în trimestrul al doilea și de 58% în urmă cu un an. Baza de utilizatori activi ai rețelei de socializare a crescut cu 3%, la o medie 317 milioane de persoane pe lună, de la 313 milioane în trimestrul al doilea.

- Advertisement -

Analiștii se așteptau la o medie de 316,3 milioane de utilizatori activi pe lună, potrivit firmei de cercetare a pieței FactSet StreetAccount. În luna iunie, Twitter avea 3.860 de angajați la nivel mondial. Pierderile nete ale companiei au scăzut la 102,9 milioane de dolari, de la 131,7 milioane în urmă cu un an.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Producătorul român de materiale de construcții Teraplast anunță că integrează soluții digitale în fluxul său de procese și își propune să își digitalizeze 80%...

Producătorul român de materiale de construcții TRP (TERAPLAST SA) anunță că integrează soluții digitale complexe în fluxul său de procese și își propune să...
- Advertisement -

More Articles Like This