Saturday, April 20, 2024

​OMV Petrom, cea mai mare companie listata la Bucuresti, are profit net de 878 mil. lei in 9 luni, mai mic cu 11%. Vanzari de 11,6 mld. lei, in scadere cu 14%

Must Read

OMV Petrom (SNP), cea mai mare companie listată la Bucureşti, a raportat pentru primele nouă luni profit net de 878 mil. lei, în scădere cu 14% faţă de aceeaşi perioadă din 2015, în timp ce vânzările s-au diminuat cu 14% la 11,6 mld. lei.

“În contextul preţurilor scăzute la ţiţei şi gaze naturale şi al marjelor de rafinare semnificativ mai mici în comparaţie cu anul trecut, eforturile OMV Petrom s-au axat pe rezilientă operaţională şi au generat rezultate bune. În T3/16, am continuat prioritizarea investiţiilor şi managementul strict al costurilor, fapt care s-a tradus într-un flux de trezorerie extins de 1,1 mld lei.

Atenţia noastră constanţa asupra celor mai profitabile proiecte ne-a condus la revizuirea estimării privind investiţiile pentru 2016, de la 0,7 mld euro la 0,6 mld euro (-30% faţă de anul anterior)”, spune Mariana Gheorghe, directorul general al companiei.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x