Monday, November 29, 2021

Actiunile DryShips, suspendate de la tranzactionare dupa o crestere uriasa de 1.500% postalegeri

Must Read

Acţiunile companiilor americane au înregistrat evoluţii surprinzătoare ale preţurilor în urma anunţării rezultatului alegerilor prezidenţiale, însă niciuna nu se poate compara cu creşterea de 1.500% consemnată de acţiunile DryShips Inc, un proprietar grec de nave de transport de mărfuri uscate în vrac.

Traderii spun că avansul puternic al preţului a fost rezultatul unei combinaţii de speranţă şi lăcomie. Optimismul în creştere privitor la avansul economiei mondiale generat de alegerea lui Donald Trump, dublat de o serie de factori tehnici, au dus la creşterea spectaculoasă a preţului acţiunilor DryShips, spun traderii.

Preţul acţiunilor DryShips a urcat la peste 100 de dolari pe acţiune de la 4,56 de dolari în doar o săptămână, închizând şedinţa de tranzacţionare de marţi la 73 de dolari. Creşterea a determinat operatorul Nasdaq să suspende tranzacţiile cu acţiunile companiei.

Până săptămâna trecută, 2016 a fost un an slab pentru transportatorii de mărfuri în vrac, care transportă materii prime ca minereul de fier. Cererea slabă de materii prime din partea Chinei a creat probleme industriei mondiale a transportului naval.

- Advertisement -

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.11.2016

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Top maşini noi care costă mai puţin decât te-ai putea aştepta. Cum arată şi de la ce preţuri pot fi comandate VIDEO

Românii au deja renumele de cumpărători extravaganți de autoturisme noi și foarte scumpe, de la Tesla, Jaguar, Ferrari sau Rolls Royce până...
- Advertisement -

More Articles Like This