Friday, March 29, 2024

Antibiotice Iasi: SUA este cea mai buna piata la export pentru noi, aduce 20% din vanzari

Must Read

Ioan Nani, directorul general al producătorului de medicamente Antibiotice Iaşi, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de profil, spune că în primele nouă luni din acest an 30% din vânzări au fost asigurate la export, de SUA, Europa şi Asia, unde compania vinde de la produse injectabile, antiinfecţioase la creme, unguente, geluri sau comprimate.

„Cea mai bună piaţă la export pentru Antibiotice este SUA, care ne aduce 20% din vânzări. Vindem pe această piaţă zece tipuri de injectabile (penicilină, cefalosporine – din clasa betalactamice). Recent am câştigat o licitaţie prin care va trebui să livrăm 200.000 de flacoane injectabile de Ampicilină (brandul – n. red.). Aceste produse ajung în spitalele din SUA“, a spus pentru ZF Ioan Nani. Vânzările pe toate pieţele de export au crescut cu 30% în primele nouă luni.

Antibiotice Iaşi trimite peste Ocean, în spi­talele americanilor, Ampicilină de 500 mg, 1 gram şi 2 grame, dar şi Nafcilină de un 1 gram şi 2 grame, produse folosite pentru tratarea infecţiilor. Anul trecut, pe piaţa din SUA a fost autorizat un nou produs al Antibiotice, Ampicilina cu sulbactam 1,5 grame şi 3 grame, pulbere pentru soluţiile injectabile sau perfuzabile, ceea ce a contribuit la creşterea vânzărilor producă­torului din Iaşi pe această piaţă.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x