Tuesday, August 3, 2021

Black Friday 2016 – bilete de avion cu 1 euro, city-break cu 9,99 euro

Must Read

Șase destinații fac parte din poate cea mai sexy ofertă de zboruri dus-întors de la apariția conceptului low-cost încoace.

Cu oferta specială de Black Friday de la Vola.ro, poți lua fisa aia de un euro rămasă de astă-vară și asta îți va fi de ajuns pentru un drum la Madrid, Barcelona, Paris, Londra, Milano sau Lisabona.

Tot în aceeași gamă de prețuri, cât o masă la cantină, se găsește și oferta de city-break la Roma, unde două nopți de cazare plus biletul de avion pot fi obținute cu numai 9,99 euro.

Plaja de opțiuni pentru vacanță nu se oprește aici, pentru că un sejur complet, cu avion cu tot, pentru vara anului 2017, poate costa doar 99 de euro de persoană.

- Advertisement -

Și vorbim aici de șapte nopți de cazare. Operatorul de turism recomandă plata cu cardul, dacă vrei să prinzi una dintre aceste oferte, disponibile în număr limitat.

Biletele de avion, de exemplu, pot fi cumpărate online cu cardul, iar pentru celelalte pachete, doritorii vor primi un link destinat tranzacției electronice.

Prețurile și serviciile detaliate sunt disponibile pe pagina de internet a companiei Vola.ro.

vola-black-friday

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Gartner: UiPath este lider mondial în roboți software și în 2021

Compania româno-americană UiPath rămâne pe poziția liderul mondial în domeniul roboților software și în ediția 2021 a Magic Quadrant...
- Advertisement -

More Articles Like This