Sunday, November 27, 2022

Bursa de la Budapesta are plus 26% de la inceputul anului. Cea de la Bucuresti, minus 3%

Must Read

Bursa de la Budapesta continuă evoluţia pozitivă din 2015, după ce referinţa pieţei de capital a crescut cu peste 26% de la începutul acestui an, iar indicele bursei de la Sofia a crescut cu 18,15% în aceeaşi perioadă.

Indicele BET, referinţa bursei de la Bucureşti, este în prezent în teritoriul negativ, în jurul nivelului de minus 2-3%, după ce nu a reuşit să se racordeze la raliul petrecut pe bursele lumii după rezultatul electoral din Statele Unite ale Americii.

Bursa italiană a avut de suferit cel mai tare în acest an. Indicele FTSEMIB, ce măsoară cele mai importante şi lichide companii listate la Milano, a scăzut de la începutul acestui an cu 23,73%, în condiţiile în care peisajul politic italian este definit de instabilitate.

Pe 4 decembrie, cetăţenii italieni sunt invitaţi la urne pentru a vota pro sau contra schimbărilor constituţionale propuse de premierul Matteo Renzi.

- Advertisement -

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Profeția incredibilă a unui miliardar: Aceste 3 revoluții vor duce la o schimbare radicală! Va fi o creștere economică uriașă

Mukesh Ambani, președinte al „Reliance Industries Limited”, cel mai bogat om din India, a numit revoluția energiei curate, revoluția...
- Advertisement -

More Articles Like This