Friday, March 29, 2024

Cand e Black Friday 2016: eMAG anunta data cand da drumul la reduceri

Must Read

Când e Black Friday 2016 este întrebarea pe care și-o pun toți cei care așteaptă marile reduceri pentru a se ”înnoi”. Black Friday 2016 ar trebui să fie în ultima zi de vineri din luna noiembrie, dar românii au parte de reduceri înaintea americanilor.

Click aici pentru a accesa magazinul online eMAG.ro

Black Friday 2016 este cea de-a a șasea ediție a ”sărbătorii reducerilor” în România. Vinerea Neagră a fost organizată prima dată în țara noastră în 2011, iar eMAG a dat startul acestui curent Black Friday. După eMAG, și alți comercianți – online sau offline – s-au alăturat acestei mișcări așa că, anual, organizează sesiuni de reduceri care durează aproximativ 24 de ore.

Pentru anul acesta, cel puțin în cazul eMAG, de Black Friday 2016, ofertele vor acoperi produse din game foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete și laptopuri, produse IT, produse smart (brățări, smartwatch-uri), frigidere, mașini de spălat, la produse pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice, produse pentru casă și grădină, articole sportive, produse și accesorii pentru masină, mobilă.

Când e Black Friday 2016

- Advertisement -

În ceea ce privește întrebarea ”când e Black Friday 2016”, avem și un răspuns. eMAG anunță că Black Friday 2016 va fi pe data de 18 noiembrie 2016. La fel ca în anii precedenți, ne așteptăm să vedem oferte de la toți marii retaileri în aceeași zi.

Cel mai probabil, vor exista și companii care vor respecta tradiția americană și care vor organiza Black Friday 2016 în ultima zi de vineri din luna noiembrie, adică pe data de 25.

La Black Friday 2016 la eMAG vor participa și cei 2.000 de comercianți din eMAG Marketplace, mai mult decât dublu comparativ cu ediția de anul trecut, cu produse din cele mai diverse categorii.

„Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depășit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu față de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x