Thursday, March 28, 2024

Companiile din Romania investesc intre 5.000 si 40.000 euro in petrecerea de Craciun pentru angajati

Must Read

Petrecerea de Crăciun organizată pentru angajați a devenit o tradiție pentru multe companii multinaționale din România, investiția acestora în astfel evenimente situându-se între 5.000 și 40.000 de euro, în funcție de numărul de angajați, de tematică și de zona aleasă.

Investiția în astfel de evenimente pentru angajați este justificată de dorința tot mai mare a companiilor de a face angajații să se simtă valorizați și recompensați.

Deși unele companii doresc să organizeze petreceri în zone din afara Capitalei, majoritatea preferă să rămână în București și optează pentru evenimente tematice, căutând decoruri extravagante sau experiențe gastronomice inedite.

”Consider că petrecerea de Crăciun este una dintre puținele ocazii ale angajaților de a se întâlni în formulă completă, într-o atmosferă relaxantă, iar efectul interacțiunii în acest cadru este vizibil pe parcursul anului următor. Anul acesta, cererea pentru petreceri de Crăciun a crescut cu aproximativ 50%, iar cele mai multe solicitări sunt pentru petreceri tematice, în cadrul cărora creativitatea si ineditul sunt la cote maxime”, a declarat Dana Tudor Tănase, managing partner al Creative&Bright.

- Advertisement -

Anual, companiile mari din România, în special multinaționalele, investesc între 15.000 și 70.000 de euro în evenimente corporate. Pe lângă petrecerea de Crăciun, cele mai căutate dintre acestea sunt petrecerile aniversare sau petrecerile pentru copiii angajaților, organizate de obicei în preajma zilei de 1 iunie.

Creative & Bright, companie de consultanță în business având capital românesc, implementează programe de training (project management, strategie si inovare, change management, leadership 3.0), organizează evenimente pentru corporații și dezvoltă programe innovative de well-being.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x