Lufthansa, listata si la Bucuresti, are profit dublu in T3

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Compania germană Lufthansa (LHA), ale cărei acţiuni sunt listate la Bucureşti prin Tradeville, a raportat pentru primele nouă luni venituri de 24 mld. euro, în scădere cu 2% faţă de aceeaşi perioadă din 2015. În T3/2016, veniturile au fost de 8,8 mld. euro, în scădere anuală cu 1,2%.

Profitul net al companiei germane a fost de 1,8 mld. euro în nouă luni, mai mare cu 6%. În T3/2016 rezultatul net era de 1,4 mld. euro, dublu faţă de iulie-septembrie 2015. Cea mai recentă tranzacţie cu acţiuni Lufthansa la Bucureşti a fost înregistrată pe 1 noiembrie, când preţul era de 52,4 lei, mai mare cu 0,8%.

De la începutul anului, acţiunile LHA au scăzut cu 20%. În perioada noiembrie 2015 – noiembrie 2016, acestea s-au diminuat cu 11%. Compania germană are 5,3 miliarde euro capitalizare pe bursa de la Frankfurt. În primele nouă luni din 2016, Lufthansa a identificat riscuri în creştere precum cel al producerii unor atacuri teroriste în Germania şi Europa, cele cu atacuri cibernetice. Liviu Popescu

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.11.2016Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.