Thursday, March 28, 2024

Samsung lanseaza smartphone-ul Galaxy S7 intr-o noua culoare

Must Read

Într-o nouă încercare de a atrage cât mai mulți cumpărători pentru singurul flagship rămas în viață, Samsung anunță disponibilitatea modelului Galaxy S7 într-o culoare nouă.

Eliminarea prematură a smartphone-ului Note 7 a lăsat Samsung cu o mare gaură în buget și un brand șifonat. Pentru a limita pagubele, una dintre tacticile companiei implică redirecționarea utilizatorilor rămași fără Note 7, către Galaxy S7.

După ce a oferit o reducere de 100 de dolari și un program de upgrade care consta în reducerea la jumătate a prețului la Galaxy S7 pentru cei care se obligau să cumpere viitorul top de gamă, Galaxy S8, acum coreeni vin cu o nouă culoare pentru Galaxy S7.

Blue Coral, o nuanță metalică de albastru deschis, era una dintre culorile sub care Samsung a lansat Note 7. Acum, că acesta nu mai există, Samsung folosește culoarea în producția lui Galaxy S7, pentru a tenta utilizatorii atrași de culoarea respectivă la Note 7.

- Advertisement -

Primele țări în care varianta Blue Coral este disponibilă sunt Taiwan și Singapore . Samsung promite, însă, că aceasta va ajunge și în alte regiuni ale lumii, fără să dea, însă, o dată privind disponibilitatea.

În rest, noua versiune de Galaxy S7 nu diferă cu nimic față de modelul original, nici ca design, nici ca dotări tehnice. Are același procesor Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM și ecran de 5,5 inch cu rezoluție 1440 x 2560 pixeli.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x