Momente tensionate la un miting electoral al democraţilor americani, la care a participat şi preşedintele Barack Obama. Discursul liderului de la Casa Albă a fost întrerupt de un bărbat care părea să aibă simpatii pentru tabăra republicană. Imediat, toţi cei din jur au început să îl admonesteze pe acesta. Stăpân pe sine, Barack Obama a reuşit să calmeze spiritele, după o veritabilă lecţie de diplomaţie.

Barack Obama, preşedintele SUA: Nu ne putem permite un comandat suprem care insultă prizonierii de război sau… Aşteptaţi, aşteptaţi… Staţi aşa… Hei, staţi aşa! Hei, ascultaţi! Hei, toată lumea, toată lumea! Hei!

V-am cerut să vă concentraţi şi nu sunteţi concentraţi acum! Acultaţi la ce vă spun eu! Toată lumea să stea jos şi să facă linişte pentru o secundă! Este un domn mai în vârstă care îşi susţine candidatul, nu face nimic, nu trebuie să vă faceţi griji din cauza lui…

În primul rând… În primul rând… Încetaţi! În primul rând, trăim într-o ţară care respectă dreptul la exprimare. În al doilea rând, el pare să fi fost cadru în armata noastră şi respect acest lucru. În al treilea rând, este în vârstă şi trebuie să-i respectăm pe cei în vârstă. Iar în al patrulea rând, nu huiduiţi, VOTAŢI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.