Monday, November 28, 2022

Dacian Ciolos, primul interviu acordat de un premier unui vlogger

Must Read

Chiar şi neparticiparea la vot e o alegere cu consecinţe, întrucât minoritatea decide pentru majoritate, a declarat Dacian Cioloş într-un interviu acordat vloggerului Mikey Haş.

“Un interviu altfel: cu Mikey H, pentru internauți, dar și pentru pământeni, la DoZa de Haș. O premieră și pentru mine…dar și pentru ei”, a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

Întrebat care ar fi motivul pentru care tinerii de 20 de ani să vină la vot, Dacian Cioloş a explicat că prezenţa nu trebuie să aibă neapărat legătură cu interesul pentru politică, ci cu modul în care doresc să arate ţara.

„Dacă vrem să arate ţara într-un anumit fel trebuie să ieşim la vot. Chiar şi neparticiparea la vot e o alegere cu consecinţe. Absenţa la vot are ca şi consecinţă faptul că o minoritate foarte redusă decide.

- Advertisement -

Parlamentul oricum se alege, ţara trebuie condusă. Nu e totuna să fie ales de 2 milioane sau de 10 milioane de oameni.

Faptul că unul participă la vot şi alţii 7 nu, acela 1 va decide şi pentru ceilalţi 7. Şi atunci în cei patru ani, când te supără ceva vei ajunge să te gândeţti că ai avut un moment când ai fi putut influenţa decizia.

Noi toţi funcţionăm în grup. Oricum vremea trece chiar dacă nu faci nimic”, a declarat Dacian Cioloş.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Profeția incredibilă a unui miliardar: Aceste 3 revoluții vor duce la o schimbare radicală! Va fi o creștere economică uriașă

Mukesh Ambani, președinte al „Reliance Industries Limited”, cel mai bogat om din India, a numit revoluția energiei curate, revoluția...
- Advertisement -

More Articles Like This