Iata de ce se grabeste Dragnea sa-si instaleze oamenii in guvern. Ciolos anunta ca a adus in Romania o suma enorma

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Premierul Dacian Ciolos a declarat joi ca Guvernul pe care il conduce nu „a pierdut miliarde de euro”, asa cum afirma presedintele PSD, Liviu Dragnea, ci a reusit sa aduca in Romania, anul acesta, 7,23 miliarde de euro de la Comisia Europeana.

„Guvernul Ciolos nu ‘a pierdut miliarde de euro’, ci a reusit anul acesta sa aduca in Romania 7,23 miliarde de euro de la Comisia Europeana, din care aproape 2,5 miliarde aferente perioadei actuale de programare”, a explicat Ciolos, intr-o declaratie transmisa prin intermediul purtatorului de cuvant al Executivului, Liviu Iolu, informeaza Agerpres.

Reactia prim-ministrului vine dupa ce presedintele PSD a sustinut ca „Guvernul Ciolos este un risc de securitate nationala pentru ca Romania a pierdut miliarde de euro”.

Potrivit lui Ciolos, actualul Guvern a crescut rata de absorbtie cu peste 20%. „De la 58% — cat au reusit toate guvernele precedente incepand cu 2007 — la aproape 82% in prezent”, a mentionat Ciolos.

El a completat ca investitiile straine directe aduse in tara au crescut in 2016 cu peste 10% fata de anul precedent.

„Guvernul Ciolos a adus in tara investitii straine directe in valoare de 3,7 miliarde de euro, cu peste 10% mai mult decat in anul precedent. De asemenea, Romania are o crestere economica de 5%, cea mai mare din Uniunea Europeana in conditii de stabilitate macro-economica”, a mai transmis Dacian Ciolos.



Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.