Friday, March 29, 2024

In timp ce 3 sferturi de tara se pisa pe el de vot, un tanar fara maini voteaza cu dintii

Must Read

VOINȚĂ! E bine la căldurică, români? Ce faceți, vă uitați la filme, mâncați fripturi, consumați alcool? Stați în casă, dă-o dracului de țară! Numai proștii se duc la vot!

La ora redactării acestui articol (șase jumate după-amiaza), 65 % din populația cu drept de vot se cacă în ea de democrație și ignoră cu nonșalanță alegerile parlamentare. Și pentru ca rușinea care cade asupra lor să fie și mai mare, de la Buzău ne parvine o imagine-simbol a acestor alegeri: Paul Danciu, un tânăr de 33 de ani rămas fără mâini în urma unui accident, s-a prezentat cu demnitate la urne.

El a refuzat să primească ajutor din partea personalului aflat în secția de votare și a introdus singur buletinul în urnă, ținându-l în dinți, după cum se poate vedea în excelenta fotografie realizată de reporterii “Libertatea”. Provenit dintr-o familie modestă, Paul Danciu este și orfan de părinți. “Astăzi am vrut neapărat să merg la vot chiar dacă știu că lumea o să râdă de mine”, a declarat tânărul buzoian la ieșirea de la urne.

Harfa.ro se înclină până la pământ în fața acestui cetățean: nu de tine trebuie să râdă lumea, Paulică, ci de proștii care stau în casă și se scarpină în cur în timp ce tu ții cu dinții de democrație.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x