Tuesday, January 18, 2022

Un fost bancher, un medic si un doctorand in psihiatrie intra in clubul milionarilor la bursa in urma listarii MedLife

Must Read

Familia Marcu, care controlează 51% din MedLife, cea mai proaspătă companie listată, intră de astăzi în clubul mi­lio­­narilor de la Bursa de Valori Bucureşti, o listă pe care se gă­sesc nume precum Horia Ciorcilă, Ştefan Vuza sau Goia Dorel.

Acţiunile MedLife (simbol bursier M) vor începe astăzi tran­zacţionarea la un preţ de 26 de lei pe acţiune, ceea ce în­seamnă că familiei Marcu, care deţine circa 10 milioane de ac­ţiuni, îi revine un pachet de 260 milioane de lei, pe care poate să îl vândă, dacă doreşte, abia peste şase luni.

Familia Marcu este formată din fraţii Mihai şi Nicolae Marcu şi mama lor Mihaela-Gabriela Cristescu. Ei au pus bazele MedLife în 1996. Mihai Marcu, 46 de ani, este preşedintele celui mai mare furnizor de servicii medicale private MedLife şi are şi cea mai mare deţinere la companie dintre cei trei membri ai familiei sale, de 21%.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Sorin Ovidiu Vîntu aruncă bomba: criza energetică, indusă de Guvern! Adevărul despre pandemie şi Big Pharma + cacealmaua lui Putin VIDEO

Sorin Ovidiu Vîntu a abordat, luni, trei subiecte în tradiţionalul său live pe Facebook: criza energetică, pandemia şi situaţia...
- Advertisement -

More Articles Like This