Braiconf vrea sa ii imbrace pe americani si pe alti europeni cu camasile produse la Braila

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Producătorul de textile Brai­conf Brăila (simbol bursier BRCR) in­ten­ţionează ca pe termen lung să intre cu businessul de retail pe pieţele din Europa şi SUA, cea mai mare eco­nomie la nivel mondial, spune direc­torul şi preşedintele companiei cu 33 mil. lei capitalizare Dan Simionescu.

„Pe termen mediu ne dorim să dez­voltăm businessul de retail al com­paniei la nivel naţional, iar pe termen lung dorim să intrăm cu Braiconf pe piaţa de retail din Europa şi Statele Unite“, a spus Simionescu într-un in­terviu pentru revista Business Ma­ga­zin.

Întrebat care ar fi concret pieţele străine pe care ar vrea să se dezvolte, dar şi în ce perioadă a anului estimează că va face acest lucru, Simionescu a spus că îi este greu să spună o dată con­cretă, dar că este în discuţii avansate cu parteneri din Europa şi SUA.

Nu este însă clar dacă Braiconf va lucra în parteneriat cu distribuitori pentru a-şi vinde produsele sau îşi va deschide propriile magazine în afară, cea din urmă fiind o măsură dificilă având în vedere competiţia din străină­tate în sectorul textile. Spre com­pa­raţie, prin producţie de cămăşi pentru bi­rouri, Braiconf ar intra în competiţie cu magazine mari precum Zara, Mango sau Asos.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.