Tuesday, April 16, 2024

Favoritii revin in Lumina Reflectoarelor pentru Australian Open

Must Read

Cel mai important turneu de tenis al lunii Ianuarie începe luni și pentru prima data în ultimii ani nu avem favoriți cerți în nici una dintre competiții. Liderii ATP și WTA s-au schimbat în 2016, însă Djokovic și Serena Williams sunt în continuare preferați de casele de pariori. Acțiunea a început deja în Australia, Orientul Mijlociu și în China, însă nimic nu te poate pregăti cu adevărat pentru un turneu de Mare Slem.

Un Duel Epic între Djokovic și Murray

Se pare că în tenisul profesionist masculin unele lucruri nu schimbă. Djokovic rămâne principalul favorit cu o cotă medie de 2.50, însă Murray nu este mult în urmă. Cota de 2.60 oferită de majoritatea caselor de pariuri reflectă acest lucru, iar rezultatele recente dintre cei doi tenismeni sunt în favoarea scoțianului. La o distanță considerabilă în urmă se află Wawrinka și Nadal cu o cotă spectaculoasă de 16.

Pariorii vor aprecia cu siguranță cota 25 pentru Raonic și Federer, jucători capabili să ajungă cu ușurință în ultimul act al competiției. Dacă doriți să pariați pe acești jucători, sau oricare altul o puteți face în siguranță la una dintre casele de pariuri sportive care au licență ONJN.

- Advertisement -

Simona Halep poate Furniza o Surpriză la Australian Open

Angelique Kerber a câștigat turneul anul trecut, la capătul unui meci memorabil cu Serena Williams. Cele două jucătoare sunt considerate mari favorite să acceadă în finală și să își adjudece trofeul. Jucătoarea din Germania este o algere bună pentru pariori datorită constanței sale, însă Williams are un serviciu redutabil care o face favorită pe suprafața rapidă. Diferența de cotă nu este neglijabilă, în condițiile în care casele de pariuri oferă o cotă medie de 3.50 pentru Williams și 4.50 pentru Kerber.

Iubitorii tenisului din România sunt cu siguranță interesați de prestația jucătoarei noastre la Australian Open. Simona Halep a suferit o eliminarea prematură în turneul pregătitor, însă această înfrângere este de așteptat să o motiveze. Contextul este cât se poate de favorabil, în condițiile în care dominația absolută a Serenei s-a încheiat, iar Kerber a dat semne de slăbiciune recent. Deși nu este indicat să pariem cu inima, o cotă de 11 pentru Simona Halep ne ajută să justificam această decizie.

Australian Open a produs puține surprize de-a lungul timpului, însă anul acesta sunt câteva jucătoare capabile să ne surprindă. Karolina Pliskova este cea mai în formă jucătoare, iar Dominika Cibulkova ne-a impresionat în Octombrie la Turneul Campionalor. Urmează o săptămâna incendiara pentru iubitorii de tenis și mai ales pentru pariori.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x